MENY
 
 

Crossfit


Här hittar du produkter för crossfit


Crossfit Crossfit är en relativt ny träningsform. Många kanske undrar vad Crossfit egentligen är och hur man tränar det, här nedan förklarar vi lite närmare vad Crossfit är och hur man utför denna nya sport.

Crossfit som sport

Crossfit är lika mycket sport som träningsmetod. Crossfit har som mål att bevisa sin totala fysiska prestationsförmåga. Inom Crossfit tävlar man sin fysiska färdighet genom att bland annat involvera moment och grenar från ett flertal andra sporter. T.ex. tyngdlyftning, styrkelyft, friidrott, gymnastik, kettlebell , löpning, simning, cykling och mycket mer. Det som är unikt med att tävla inom Crossfit är att tävlingsmomenten oftast förblir hemliga fram till några dagar innan start. Det gör att deltagarna måste träna inför alla tänkbara prövningar. Crossfit som sport är väldigt nytt och därför utvecklas och förändras sporten hela tiden.
När du beställer vår produkter för crossfit från Sporttema får du en produkt av hög kvalitet från ett känt varumärke anpassat för både män och kvinnor. Dessutom erbjuder vi fri frakt, och 30 dagars öppet köp.

Är du osäker på vilken produkter som passar dig bäst gällande våra produkter för crossfit? Vi på vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor och funderingar.


Här nedan kan du se hela vårt utbud av produkter för crossfit:

 

Sporttemas har prisvärda produkter för crossfit av bästa kvalitet.


Crossfit Sporttemas produkter för crossfit ger dig mer för pengarna. Vi på Sporttema vill alltid sträva efter att få nöjda kunder som möjligt. Handla på Sporttema och upplev själv nöjdheten i ditt köp.
Tycker du det är roligt med crossfit tycker vi absolut du ska kolla på dessa produkter från Sporttema:


- Kettlebells Sporttemas kettlebells finns i flera olika viktklasser och modeller, detta för att du ska kunna variera din träning men även kunna utvecklas och öka din styrka på ett effektivt vis.
- Situpsbänk Situpsbänk gör att du effektivt tränar olika magövningar.


Fri frakt och prisgaranti när du bestämt dig

Är du intresserad av att köpa en produkter för crossfit? Då är du på rätt ställe! Sporttema erbjuder prisvärda och snygga produkter för crossfit av högsta kvalité. För att bli helt och hållet nöjd ger vi dig som kund en prisgaranti som garanterar att du aldrig betalar mer än nödvändigt. Köper du våra produkter kan vi ge en extra bra service och vi bjuder på frakten i hela Sverige.
....................

Vad är Crossfit?

Crossfit som träningsform som kretsar kring dina naturliga rörelser. Med aturliga rörelser menar vi sådana rörelser som våra förfäder använde sig av. Dom naturliga rörelserna kan bestå av bland annat att sitta ned och stå upp, springa, lyfta, kasta, klättra, hoppa, knuffa och släpa. Vi har de här rörelserna i oss naturligt och de ligger till grund för de övningar som strävar efter att bemästra inom Crossfit. Crossfit har olika varianter som är anpassade för särskilda mål som t.ex långdistanslopp, kraftsporter, styrka, storlek, tyngdlyftning, simning, gymnastik, golf, m.m. Grundprincipen för alla olika varianter är dock den samma: Konstant varierade funktionella rörelser utförda med hög intensitet. Syftet med Crossfit är att uppnå den bästa fysiska prestationsförmågan inom dig. Med fysiska prestationsförmåga menar vi att man ska bli så allsidig som möjligt med lika stor förmåga i var och en av följande fysiska färdigheter så som rörlighet, kondition, sthållighet, styrka, snabbhet och explosivitet men även smidighet, koordination, precision och balans. Crossfit träning sker med t.ex. skivstång, hantlar, kettlebells, räcke, klättringsrep, hopprep, romerska ringar, medicinbolar och andra enklare redskap. Crossfit är en träningsmetod som inte består av ett exakt program eller schema, utan snarare principer som träningen baseras på.
....................


....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra produkter för crossfit så kontakta gärna vårkundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-10920
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.