MENY
 

Huvudskydd


Sporttemas huvudskydd till boxning har hög kvalité till lågt pris.


Huvudskydd Sporttemas huvudskydd är bra för hårt träningspass med hårda slag mot huvudet. Våra huvudskydd till boxning är anpassade både för utomhus och inomhusträning och ger en bättre komfort och säkerhet under träningen. Våra produkter har hög hållbarhet och lång livslängd.

Varför ska man ha huvudskydd?

Att skydda sig väl när man utövar boxning och kampsport är A och O för att hålla sig skadefri. Med hjälp av en boxningshjälm skyddar du huvudet från de värsta smällarna. En boxningshjälm skyddar ditt huvud. Man kan använda sitt huvudskydd för boxning även under träningar. Tränar du bara på en boxsäck klarar du dig såklart utan, men vid hård sparring är det väldigt rekommenderat att använda en hjälm. Det finns även mindre hjälmar – så kallade öronskydd. Men vi rekommenderar ändå att köpa ett riktigt huvudskydd, man ska alltid sätta säkerheten främst.
När du beställer huvudskydd till boxning från Sporttema får du huvudskydd av hög kvalitet från kända varumärken för både män och kvinnor. Dessutom erbjuder vi fri frakt, och 30 dagars öppet köp.

Är du osäker på vilken produkter som passar dig bäst gällande våra huvudskydd? Vi på vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor och funderingar.


Här nedan kan du se hela vårt utbud av huvudskydd:

 
 
7 produkter
 
 •  
  Huvudskydd i äkta skinn med insida av fuktighetsbeständigt material. Lätt stötabsorberande polstring som anpassar sig efter huvudformen.
  830 kr
   
   
 •  
  Huvudskydd i äkta skinn med insida av fuktighetsbeständigt material. Lätt stötabsorberande polstring som anpassar sig efter huvudformen.Med skydd för okbenet. Okbenskyddet är förböjt och skymmer därför minimalt.
  830 kr
   
   
 •  
  Huvudskydd med bra passform och skydd. Yttermaterial av skinn borgar för lång hållbarhet. Innermaterial av konstläder med en yta som mockaskinn. Tåler svett och ger bra passform. Insidan stoppning är mjuk och formar sig efter huvudet. Extra skydd vid okben, haka och käke.Justering av passform genom snörning uppe på skyddet och med kardborre bak i nacken.
  845 kr
   
   
 •  
  Huvudskydd för KALI - stickfighting mm. Yttermaterial i kraftigt skinn och insida av konstläder med mockaliknande yta.Metallgaller med  35 mm stora rutor monterat på ett fullface huvudskydd.Hårdare stoppning ger skydd runt om, även uppe på huvudet.Storlek justeras med kardborreknäppning i nacken.
  885 kr
   
   
 •  
  Ett huvudskydd/hjälm för sparringträning med  okbenskydd och hakskydd. Kraftig vaddering vid öronen.Yttermaterialet består av ultraresistent PU, och Maya-PU. Huvudskyddets insida är noggrant designat i ett I-Comfort+-material, vilket är både snabbtorkande och greppvänligt. Detta säkerställer att huvudskyddet sitter på plats under hela träningen, samtidigt som en överdriven absorbering av fukt undviks. Huvudskyddets tjocka stoppning är tillverkat av lättviktigt EVA-skum som har stor chockabsorberande förmåga. Extra EVA-stoppning på ovansidan av huvudet. Ett stort kardborreband på baksidan av hjälpen säkerställer en precis passform. En stor adidaslogga finns tryckt på framsidan av hjälmen, för den där rena, snygga, adidas-looken. Detta huvudskydd är framtaget för att ge optimalt skydd under träning.
  930 kr
   
   
 •  
  AIBA licenserat huvudskydd för boxning, tillverkad i högkvalitativt läder.Dubbla kardborreband bakpå hjälmen, plus kardborreband över hakan ger  fem justeringsmöjligheter och  perfekt passform.Fyllningen består av ett högabsorberande, IMF formskum. som ger bra slagabsorbering.Detta AIBA-godkända huvudskydd är designat för att ge AOB/AIBA-boxare det bästa tänkbara skydd.AIBA-sticker finns på sidan av huvudskyddet.
  1 510 kr
   
   
 •  
  AIBA licenserat huvudskydd för boxning, tillverkad i högkvalitativt läder.Dubbla kardborreband bakpå hjälmen, plus kardborreband över hakan ger  fem justeringsmöjligheter och  perfekt passformför.Fyllningen består av ett högabsorberande, IMF formskum. som ger bra slagabsorbering.Detta AIBA-godkända huvudskydd är designat för att ge AOB/AIBA-boxare det bästa tänkbara skydd.AIBA-sticker finns på sidan av huvudskyddet.
  1 510 kr
   
   
 

Sporttemas huvudskydd skyddar ditt huvud under matchen.


Huvudskydd Sporttemas huvudskydd har hög kvalitet och snygg design från kända varumärken. Våra huvudskydd gör det lätt för dig att träna och känna dig säker.
Du kan alltid komplettera ditt huvudskydd med dessa produkter från Sporttema för att få en så optimal träning som möjligt:


- Boxhandskar Boxningshandskar med olika kvalitet och med olika mängd stoppning, som har det främsta målet att skydda dig och din motståndare
- Tandskydd Enkelt tandskydd i silikon. Formas lätt efter dig


Fri frakt och prisgaranti när du bestämt dig

Är du intresserad av att införskaffa dig ett huvudskydd från Sporttema för att kunna ägna dig åt boxning i hemmet? Då är du kommit rätt! För att bli helt och hållet nöjd kommer du få en prisgaranti som fastslår att du aldrig betalar mer än nödvändigt. Se till att du har gott om utrymme eller köp hem våra praktiska lösningar som även passar mindre hushåll. För att hålla på med boxningsövningar och boxningspass hemma är det viktigt att du tar en närmare titt på storleken på våra produkter och skaffar exempelvis handskar som sitter bra. Som en extra service mot våra kunder bjuder vi på frakten i hela Sverige.
....................

Varför ska man använda huvudskydd under träningen?

Att använda sig utav ett huvudskydd vid träning och sparring är väldigt nödvändigt om man vill slippa onödiga huvudskador. Om man inte använder sig utav huvudskydd kan man riskera att skada sig allvarligt och få men för livet. En så simpel och enkel produkt som ett huvudskydd kan rädda liv när man råkar ut för ett så pass hårt slag mot huvudet.
....................


....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra huvudskydd så kontakta gärna vårkundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se