MENY
 
 

Boxning > Skydd > Ben-/ vristskydd


Sporttemas ben-/ vristskydd har hög kvalité till lågt pris.


Ben-/ vristskydd Sporttemas ben-/ vristskydd är bra för hårt träningspass med hårda slag mot både ben och vrist. Våra ben-/ vristskydd är anpassade både för träning och match. Våra ben-/ vristskydd ger en bättre komfort och säkerhet under träningen. Våra produkter har hög hållbarhet och lång livslängd.

Varför ska man ha ben-/ vristskydd?

Att skydda sig väl när man utövar boxning och kampsport är en mycket viktig del för att hålla sig skadefri. Med hjälp av bland annat ben-/ vristskydd och andra skyddande produkter skyddar du dig från de värsta smällarna. Att skydda sig under träningen eller matchen är A och O. Ett fotledsskydd eller ankelskydd gör att du kan fortsätta vara aktiv fast att du har vrickat eller stukat foten. Våra skydd har hög komfort som ger ökad stabilitet och värme och hjälper dig att leva och träna normalt trots din fotskada. Du kan även köpa till stötdämpande sulor som effektivt avlastar din häl och din fot.
När du beställer ben-/ vristskydd från Sporttema får du produkter av hög kvalitet från kända varumärken anpassade för både män och kvinnor. Dessutom erbjuder vi fri frakt, och 30 dagars öppet köp.

Är du osäker på vilken produkter som passar dig bäst gällande våra ben-/ vristskydd? Vi på vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor och funderingar.


Här nedan kan du se hela vårt utbud av ben-/ vristskydd:

 

Sporttemas ben-/ vristskydd skyddar både dina ben och vrister från skador under matchen.


Ben-/ vristskydd Sporttemas ben-/ vristskydd har hög kvalitet från kända varumärken med en snygg design. Våra ben-/ vristskydd gör att du kommer känna dig säker under hela matchen eller träningen.
Du kan alltid komplettera dina ben-/ vristskydd med dessa produkter från Sporttema för att få en så optimal träning som möjligt:


- Fighter boxarsuspensoar Utmärkt skydd för höften. Kupad boxarsuspensoar med extra stoppning. Djup skärning som ger maximal rörelsefrihet.
- Tandskydd Enkelt tandskydd i silikon. Formas lätt efter dig


Fri frakt och prisgaranti när du bestämt dig

Är du intresserad av våra ben-/ vristskydd? Då är du kommit rätt! För att bli helt och hållet nöjd ger vi dig som kund en prisgaranti som garanterar att du aldrig betalar mer än nödvändigt. För att hålla på med boxningsövningar och boxningspass hemma är det viktigt att du skyddar dig rätt. Köper du våra produkter kan vi ge en extra bra service och vi bjuder på frakten i hela Sverige.
....................

uppvärmning hjälper både vrist och ben att minska risken för smärta?

Värm upp musklerna ordentligt innan du börjar träna. Då minskar risken för att du ska överanstränga musklerna och få en muskelbristning som kan göra riktigt ont. Får du en smäll på en muskel kan en skada med blödning och svullnad uppstå, du får en så kallad "lårkaka". Var också noga med att varva ner när du avslutar din träning. Man kan varva ner med till exempel 5 minuters lugn joggning eller gång efter ett löppass. Detta förebygger träningsvärken. Att stretcha ordentligt efteråt motverkar och minskar skaderisken.
....................


....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra ben-/ vristskydd så kontakta gärna vårkundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se