MENY
 

Boxning > Skor


Sporttemas Skor till boxning har hög kvalité till lågt pris.


Skor till boxning Sporttemas Skor till boxning är bra för långa, hårda träningspass och matcher. Våra Skor till boxning är anpassade både för utomhus och inomhusträning och ger en bättre komfort och säkerhet under träningen. Våra produkter har hög hållbarhet och lång livslängd.

Varför ska man ha boxningsskor?

Syftet med boxningsskor är att ge så bra stöd som möjligt och grepp vid boxning. Fötterna och skorna är extremt utsatta vid boxning, så riktiga boxningsskor av hög kvalitet är av ytterst stor vikt. Det är också viktigt att hitta rätt storlek, eftersom fötterna är väldigt utsatta när du boxas och om du har fel storlek på skorna får du snabbt skavsår.
När du beställer Skor till boxning från Sporttema får du boxningsskor av hög kvalitet från kända varumärken för både män och kvinnor. Dessutom erbjuder vi fri frakt, och 30 dagars öppet köp.

Är du osäker på vilken produkter som passar dig bäst gällande våra skor till boxning? Vi på vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor och funderingar.


Här nedan kan du se hela vårt utbud av skor till boxning:

 
 
1 produkter
 
 •  
  Boxarsko med sula som är integrerad och förankrad i ovanlädret.
  755 kr
   
   
  Tillfälligt slut, beställning möjlig
 

Sporttemas Skor till boxning skyddar dina fötter under matchen.


Skor till boxning Sporttemas Skor till boxning har hög kvalitet och snygg design från kända varumärken. Våra Skor till boxning gör det lätt för dig att träna och känna dig säker.
Du kan alltid komplettera dina boxningsskor med dessa produkter från Sporttema för att få en så optimal träning som möjligt:


- Boxhandskar Boxningshandskar med olika kvalitet och med olika mängd stoppning, som har det främsta målet att skydda dig och din motståndare
- Tandskydd Enkelt tandskydd i silikon. Formas lätt efter dig


Fri frakt och prisgaranti när du bestämt dig

Är du intresserad av att införskaffa dig ett par bra boxningsskor för att kunna ägna dig åt boxning i hemmet? Då är du kommit rätt! För att bli helt och hållet nöjd kommer du få en prisgaranti som fastslår att du aldrig betalar mer än nödvändigt. Se till att du har gott om utrymme eller köp hem våra praktiska lösningar som även passar mindre hushåll. För att hålla på med boxningsövningar och boxningspass hemma är det viktigt att du tar en närmare titt på storleken på våra produkter och skaffar exempelvis handskar som sitter bra. Som en extra service mot våra kunder bjuder vi på frakten i hela Sverige.
....................

Varför ska man använda lindor under träningen?

Det är viktigt att du undgå skador under en boxningsmatch. Ska du upprätthålla en fast och effektiv träning är det extra viktigt att använda boxningslindor under din träning eller match. Boxningslindor förebygger knog, handleds och broskskador i händerna, och med en riktigt bra boxningslinda kan man också uppnå stabilitet och stöd av handleden. Många upplever att det känns mer tryggt att använda boxningslinda, vilket gör att man vågar mer, och därmed också uppnår en högre intensitet i träningen. Det är viktigt att man använder boxningslindor på rätt sätt, då fel lindning kan ge mer skada istället för att förebygga skador.
....................


....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra skor till boxning så kontakta gärna vårkundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-10920
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se