// //
Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Boxning | Boxning > Skor

Boxning > Skor

Sporttemas Skor till boxning har hög kvalité till lågt pris.


Skor till boxning Sporttemas Skor till boxning är bra för långa, hårda träningspass och matcher. Våra Skor till boxning är anpassade både för utomhus och inomhusträning och ger en bättre komfort och säkerhet under träningen. Våra produkter har hög hållbarhet och lång livslängd.

Varför ska man ha boxningsskor?

Syftet med boxningsskor är att ge så bra stöd som möjligt och grepp vid boxning. Fötterna och skorna är extremt utsatta vid boxning, så riktiga boxningsskor av hög kvalitet är av ytterst stor vikt. Det är också viktigt att hitta rätt storlek, eftersom fötterna är väldigt utsatta när du boxas och om du har fel storlek på skorna får du snabbt skavsår.
När du beställer Skor till boxning från Sporttema får du boxningsskor av hög kvalitet från kända varumärken för både män och kvinnor. Dessutom erbjuder vi fri frakt, och 30 dagars öppet köp.

Är du osäker på vilken produkter som passar dig bäst gällande våra skor till boxning? Vi på vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor och funderingar.


Här nedan kan du se hela vårt utbud av skor till boxning:

Läs mer
FIGHTER BOXARSKO BOLO
Finns i fler varianter
13015-000
Finns i lager

FIGHTER BOXARSKO BOLO

Boxarsko med sula som är integrerad och förankrad ...