Start Varumärken
PRODUKTER
PriceRunner Köpskydd
 
NYHETSBREV
 
 

Varumärken

 

Abilica

Abilica är utvecklat för att ge optimalt anpassade produkter, både när det gäller funktion, design och kvalitet.

Visionen med Abilica är att ge användaren ett komplett träningskoncept. Det är därför vi kallar det Träning Med Mening. För att kunna erbjuda bästa möjliga vägledning och service, så distribueras Abilica serien enbart via auktoriserade återförsäljare.

Viking Sport

Viking Sport är vårt eget varumärke som erbjuder träningsredskap för hemanvändaren i hög kvalitet och till ett bra pris.

 

Antalet produkter kommer att öka efter hand.

Nordic

Nordic är Mylna Sports eget varumärke och har funnits sedan 1999. Med Nordic kan vi erbjuda ett komplett hemmaträningssortiment med bra kvalitet till rimliga priser.

Nordic Track

Första produkten från Nordic Track var en skidmaskin som än idag är världens mest sålda träningsmaskin genom tiderna.

 

Därefter har verksamheten utvecklats till att innehålla även andra träningsmaskiner. På senare år har NordicTrack även blivit erkända för sina mycket fina löpband.

NordicTrack är en del av Icon Health & Fitness, världens största leverantör av träningsutrustning med 51 % av världsmarknaden.

Weider

WEIDER är synonymt med styrketräning och bodybuilding sedan 1939 då den 17 år gamla Joe Weider revolutionerade fitness världen.

Joe Weider betraktas som grundaren av bodybuilding. Icon Health & Fitness som nu står bakom varumärket WEIDER, har fört vidare principerna från Joe Weider i sin utveckling, vilket har skapat världens mest kompletta styrketräningsutrustning.

Everlast

Everlast är ett av de ledande varumärkena inom boxningsutrustning och synonymt med boxning. Sedan 1910 har fler än 125 boxare blivit världsmästare under varumärket Everlast.

Några av de mest kända namnen är Georg Foreman, Larry Holms, Evander Holyfield, "Sugar" Ray Robinson och Mike Tyson.

Casall Sports Products

Under varumärket Casall finner ni produkter som lämpar sig för friviktsträning, gruppträning så som aerobic, yoga, pump, step mm. Casall är Skandinaviens största och äldsta företag på marknaden och har i över 30 år levererat utrustning till ovan nämnda grupper av användare i hela Skandinavien. Casall har produkter av högsta kvalitet till marknadens bästa priser.

Christopeit Sport

Christopeit Sport från Tyskland erbjuder ett brett sortiment av träningsredskap för hemanvändaren. Träningsredskapen är prisvärda till en bra kvalitet.

 

Att skapa förtroende genom prestanda är ett av de viktigaste målen för Christopeit Sport.

Body Solid

Byggt för livet, byggt med en Vision.

 

Produkterna är byggda av material av högsta kvalitet och hållbarhet. När du lägger upp alla skäl blir valet klart. Dess produkter sätter en ny standard. Body Solids filosofi är enkel: Ge köparna en exceptionell kvalitet, hållbarhet och funktion till ett överkomligt pris.

KUNDSERVICE

Om Sporttema
FAQ
Företagshyra
Köpguide
Köpvillkor
Kontakt
Manualer
Mina sidor
Varumärken

TRYGG E-HANDEL

Sporttema har bedrivit e-handel via www.sporttema.se i över 10 år. Vi har över 40 000 kunder. Bli en nöjd kund ni också.

Vi är anslutna och godkända av den oberoende organisationen Trygg E.Handel. Se logo i toppen.

SPORTTEMAS AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

KONTAKT

Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn

Org nr 556708-8124

0454 - 109 20