PRODUKTER
PriceRunner Köpskydd
 
NYHETSBREV
 
 

Kost & Träningstips - Lene

Träningstips från Lene

När det var dags att träna, fanns det inte tid det för det Många stressade tjejer känner igen sig här: Mycket att göra på jobbet, lite för mycket osunda matvanor och lite dåligt samvete för att du inte hinner med hemma. Kanske prioriterar du träningen i den stressade vardagen, eller kanske inte? Oavsett vilket ska du se till att träna med gott samvete. Det mår du bra av och det kan du klara av, antingen genom att kombinera träningen med något annat (som att ta med barnen på en utflykt, eller se favoritprogrammet på TV, samtidigt som du tränar hemma och barnen sover). Tränar du hemma gör du träningen effektiv.
Kosthållningen är jokern i ett bra träningsupplägg Det är en liten konst i sig själv att balansera sitt egna blodsocker. Den konsten behärskar du enkelt genom att vara medveten om vad du stoppar i dig. Rikligt med vätska är kanske det viktigaste för en kropp i aktivitet, och då är vatten ofta det bästa. Efter träningen är det smart att få i sig kolhydrater och proteiner. De långsamma kolhydraterna, som du t ex hittar i råg, mörkt bröd och grönsaker bidrar till att ditt blodsocker inte sticker iväg. Proteiner är byggstenar för muskulaturen, och proteiner får du i dig genom att äta ägg, fisk, kyckling och annat (helst magert) kött.
Gör ett eget cirkelträningsprogram Övningarna kan vara många. Det viktigaste är att du gör något som är kul och variationsrikt. Det är nämligen kombinationen som ger dig både kondition och styrka. Kör gärna 10-12 repetitioner av push-ups / sit-ups / träning med vikter / spänsthopp och höga knälyft. Allt du behöver är ett hopprep, träningsband, matta och kanske ett par push-up-bars. En ribbstol gör också underverk och vips har du ett upplägg för en rimlig kostnad. Genomför du regelbundet en halvtimmes uppvärmning, en halvtimmes effektiv träning och gott om tid till återhämtning efteråt, har du gjort din kropp en tjänst. Det är faktiskt många i detta land som bor så att man inte har tillgång till ett träningscenter, och många känner inte heller för det. Då är hemmaträning ett jättebra alternativ. Hemmaträning kan bli precis så varierad som du gör den till. I detta magasin kommer du att hitta många tips. Om du har möjlighet, vill jag rekommendera dig att vara knuten till ett träningscenter i din hemmiljö, både för att vara säker att du tränar på rätt sätt, och dessutom för den sociala delen av träningen. Utnyttja kompetensen som centret besitter. Vissa erbjuder också personliga tränare som kan ge dig ett skräddarsytt träningsupplägg som du också kan använda de dagar du tränar hemma på egen hand. När det var dags att träna, fanns det inte tid det för det Många stressade tjejer känner igen sig här: Mycket att göra på jobbet, lite för mycket osunda matvanor och lite dåligt samvete för att du inte hinner med hemma. Kanske prioriterar du träningen i den stressade vardagen, eller kanske inte? Oavsett vilket ska du se till att träna med gott samvete. Det mår du bra av och det kan du klara av, antingen genom att kombinera träningen med något annat (som att ta med barnen på en utflykt, eller se favoritprogrammet på TV, samtidigt som du tränar hemma och barnen sover). Tränar du hemma gör du träningen effektiv.

Tillbaka

KUNDSERVICE

Om Sporttema
FAQ
Företagshyra
Köpguide
Köpvillkor
Kontakt
Manualer
Mina sidor
Varumärken

TRYGG E-HANDEL

Sporttema har bedrivit e-handel via www.sporttema.se i över 10 år. Vi har över 40 000 kunder. Bli en nöjd kund ni också.

Vi är anslutna och godkända av den oberoende organisationen Trygg E.Handel. Se logo i toppen.

SPORTTEMAS AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

KONTAKT

Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn

Org nr 556708-8124

0454 - 109 20