Start Köpguider
PRODUKTER
PriceRunner Köpskydd
 
NYHETSBREV
 
 

Köpguider för att välja rätt maskin.

Roddmaskin

Roddmaskiner är designade för att simulera att man ror en båt. Rodd är en av de bästa träningsformerna för fettförbränning och styrketräning man kan ha. En roddmaskin ger också lite slitage på höfter, knän och fotleder.De är ett utmärkt val oavsett om du är ute efter att tona upp, bygga styrka eller hålla dig i form.

 

Läs mera

Crosstrainer

Crosstrainer är en träningsform med lågt slitage för att träna benen och rygg/bröst samtidigt. Samtidigt rör du magen och sidorna fram och tillbaka. Denna effektiva träningsform bränner mera kalorier än om du tränar de olika muskelgrupperna var för sig. Att träna på en crosstrainer är idealisk träning om du önskar gå ner i vikt. 

 

Läs mera

KUNDSERVICE

Om Sporttema
FAQ
Företagshyra
Köpguide
Köpvillkor
Kontakt
Manualer
Mina sidor
Varumärken

TRYGG E-HANDEL

Sporttema har bedrivit e-handel via www.sporttema.se i över 10 år. Vi har över 40 000 kunder. Bli en nöjd kund ni också.

Vi är anslutna och godkända av den oberoende organisationen Trygg E.Handel. Se logo i toppen.

SPORTTEMAS AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

KONTAKT

Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn

Org nr 556708-8124

0454 - 109 20